Stand Up komedija “MIKROFONiJA” u ponedjeljak 17.11.2014. na sceni Teatra Kabare Tuzla

Rental Travel

Stand up komedija “MIKROFONiJA” srbijanskog glumca i stand up komičara Srđana Jovanovića i njegovog gosta iz Hrvatske, Dalibora Grbića Dapača, biće premijerno izvedena i pred tuzlanskom publikom u ponedjeljak 17.11.2014. godine u 20:00 sati u Teatru Kabare Tuzla.

Reha Centar

Ulaznice možete nabaviti u CD Shopu Sejo i Vili u pretprodaji od 6 KM, na dan predstave 8 KM.

MIKROFONIJA

Nakon tri uspješne sezone prve srpske stand up komedije “GRUPNA TERAPIJA” na sceni Zvezdara teatra, prvog pozorišta koje je prepoznalo potencijal ovog sve popularnijeg žanra, stiže nova stand up komedija Srđana Jovanovića “Mikrofonija”.

O običnim, svakodnevnim stvarima iz drugog ugla i prvog lica, o bitnim i nebitnim temama, zajedničkim problemima i ličnim stavovima…

Šta nas čeka od rođenja do penzije? Kako se snaći u potrošačkom društvu? Naš put ka Evropi i sve prepreke, savjeti za dug i sretan život i još mnogo toga….

Veče brutalno iskrenog humora.

srdjan jovanovic

O AUTORU:

Srđan Jovanović, rođen 1979. godine u Beogradu. Diplomirao glumu 2000. na Akademiji umetnosti BK. Pozorišno iskustvo stekao igrajući u Ateljeu 212, Pozorištu na Terazijama, Bitef teatru i Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Najznačajnije predstave:

Atelje 212:

Opera za tri groša, Roberto Zuko, Priča o Džipsiju Trolmanu, Mala ljubav za mene ili šta plaši Vinsenta Prajsa, Henrik IV, Revolucija Master class…

Pozorište na Terazijama:

Jubilej, Lutka sa naslovne strane, Mušica, kabare Zamisli život, Hamlet Hamlet Eurotrash.

Jugoslovensko dramsko pozorište:

Buba u uhu.

Bitef teatar:

Crta, Fakebook.

Dobio nagradu za najboljeg mladog glumca na festivalu „Dani komedije“ u Jagodini.U periodu od 2003. do 2006. godine učestvovao u satiričnom serijalu Nikad izvini pozajmljujući glas aktuelnim političarima. Nastavio da se bavi imitacijama u dvije hit predstave Indexovog pozorišta.

Igrao u filmovima Rat uživo – Darka Bajića, Život i smrt porno bande – Mladena Đorđevića i mnogim televizijskim serijama Porodično blago, Stižu dolari, Mansarda, Može i drugačije, Kukuriku šou…

  1. godine odlučio se za pionirski potez u žanru koji do tog momenta nije postojao na srpskoj pozorišnoj sceni – stand up komediju Grupna terapija. Svoj pogled na stvarnost predstavlja publici kroz imitacije i bizarne priče, pretresajući muško-ženske odnose, aktuelnu političku situaciju i uticaj medija i marketinga na savremenog čoveka.
  2. u produkciji TV PINK snimljeno je i emitovano osam epizoda stand up emisije POGLED ODOZDO.

Priznanja:

*Nagrada za najboljeg mladog glumca na festivalu „Dani komedije“ u Jagodini 2001.

*Nagrada „Ljuba Moljac“ za najboljeg stand up komičara na Festivalu monodrame u Zemunu 2013.

* Nagrada za najboljeg komičara – Stand up Adria awards Skopje 2014.

Specijalni gost iz Zagreba

Dalibor Grbić Dapač – stand up komičar iz Zagreba.

Stand Up komedija

Početak njegovog humorističnog nastupanja seže još u prošlost, kad se morao skinuti za pregled kod doktora. Znamo iz iskustva da su najsmješnije priče proizašle iz životnih situacija, a glavni moto koji Dapacha prati kroz životnu priču, a koji želi podijeliti sa svojom publikom, je “Ne zaboravite se smijati!”

Rodom je iz Zagrebačke Dubrave. Pored toga što je Stand Up komičar, Dapač je i slikar, bloger, biciklista, plesač, ljubitelj prirode i muzike..

Odlučan pripovedač koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Iako kaže da mu mnogo toga nije jasno, ima puno toga što mu je isuviše jasno i u to upire prstom-u oko!

Beogradska publika je u par navrata imala priliku da uživa u njegovom žestokom, necenzurisanom humoru, i po svemu sudeći, Dalibor Grbić Dapač postao je dragi gost kome se radujemo željno iščekujući njegove nove, britke i lucidne priče i fazone.”

Predstavu “Grupna terapija” Srđan Jovanović je izveo pred tuzlanskom publikom u aprilu ove godine. Dalibor Grbić Dapač će prvi put nastupiti pred publikom u Tuzli, koja je naviknuta na kvalitetnu stand up komediju koju već duži vremenski period selektuju, produciraju i predstavljaju producenti Teatra Kabare Tuzla.

Biće ovo odlična prilika za smijeh i uživanje u komediji sa stavom u Teatru Kabare Tuzla u ponedjeljak 17. novembra 2014. godine u 20:00 sati. Požurite po svoje ulaznice za smijeh i uživajte.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara

Posted In: