Turistička razglednica TK: Zaštićeni pejzaž Konjuh, mjesto gdje se diše punim plućima

Spread the love
Rental Travel

Vrijeme u kojem živimo i način života većine nas je uglavnom ispunjen svakodnevnom gradskom bukom, stresom i vječitom željom kako nam ponekad treba samo čistog zraka, lagane šetnje u prirodi sa našim najmilijim i bar jedan dan čistog odmora.

Reha Centar

U potrazi za takvim mjestima nerijetko putujemo i pređemo stotine kilometara do nekih obližnjih planina van Tuzlanskog kantona nadajući se da je to ono što želimo.

Većina nas i ne zna da Tuzlanski kanton ima jako uređene destinacije koje mogu zadovoljiti sve vaše kriterije i želje a da pri tome ne moramo putovati daleko.

Jedna od tih destinacija je svakako i Zaštićeni pejzaž „Konjuh“, mjesto gdje možete sebi priuštiti savršen odmor, na jedan ili više dana.

Ovdje se priroda još poigrava sa vlastitim izvorima a planinske staze i staze za relaksaciju i šetanje su jednostavno neodoljive. Jesen i zima na Konjuhu imaju svoje čari a mi smo za ovu priliku uz podršku Turističke zajednice Tuzlanskog kantona za Vas pripremili obilje fotografija samo malog dijela našeg prelijepog Konjuha, za koje se nadamo da će pobuditi vašu znatiželju da i Vi jednog dana posjetite Zaštićeni pejzaž Konjuh.

Mi smo uživali a to isto želimo i Vama.

 

Komentari

Komentara