Misteriozna saobraćajka u Tuzli : Udarilo ga auto crkve bez vozača nakon što je dobio paket pomoći

Rental Travel

Saobraćajne nezgode se dešavaju, nisu nikakva mega novost, ali ova današnja koja se desila u Tuzli, u naselju Zlokovac, negdje oko 11 sati je po mnogo čemu neobična.

Reha Centar

Naime, dva prijatelja su došla u Evanđeosku Crkvu u Tuzla, koja se nalazi u naselju Zlokovac kako bih preuzeli pakete pomoći i pri tome ne sluteći šta bi im se nakon povratka kući moglo desiti.

saobraćajka na zlokovcu

Prema izjavama očevidaca, nakon što su se udaljili skoro pedesetak metara od ulice koja vodi ka crkvi, za njima je krenuo automobil bez vozača koji je inače u vlasništvu crkve.

Automobil je, onako zaključan, bez vozača, krenuo niz nizbrdicu, išao tako skoro pedesetak metara i sustigao dvojcu prijatelja, od kojih je jedan uspio da se u posljednjem trenutku skloni, dok je drugi završio na prednjem dijelu automobila, koji se nakon ivičnjaka zabio u ogradu.

saobraćajka na zlokovcu saobraćajka na zlokovcu

Prema našim informacijama koje smo dobili na licu mjesta, zadobio je povrede, intervenisala je i služba hitne pomoći i prema nezvaničnim informacijama radi se o lakšim tjelesnim povredama.

2014-12-08 12.28.32_resized

Uviđaj je u toku i obavljaju ga za sada službenici PU Tuzla.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara