Seks skandal koji je proteklih sedmica potresao Hrvatsku dobio je nastavak

Rental Travel

Seks skandal koji je proteklih sedmica potresao Hrvatsku jučer je dobio nastavak. 

Reha Centar

Naime, još jedna snimka počela se širiti internetom, a vijest o snimci došla je i do odvjetničkog tima Tine Katanić, piše Index.hr.

Novi skandal sa snimkom hrvatske manekenke: Sad i drugi video kruži internetom?

“Da, znamo da snimka postoji i imamo je. Naći ćemo se večeras da vidimo o čemu se radi iako su neki rekli da nije ni upola grozna kao prva. Znamo identitet sve trojice, a snimku je navodno proširio muškarac iza kamere. No, u ovom trenutku ne možemo biti sigurni, a policija će utvrditi je li on stvarno distribuirao snimku”, rekla je advokatica Tanja Vranjica Đerek.

Inače, Tina poznaje svu trojicu, a Đerek je rekla i da postoji sumnja da joj je netko nešto podmetnuo u piće.

Hrvatska manekenka nakon objavljene snimke seksa: Osjećam se poniženo 

Prvi korak bio je ukloniti sve sporne sadržaje iz portala u regiji.

“Za razliku od domaćih news portala, neki su portali u regiji objavili i snimku i screenshotove. Međutim, nećemo morati ulaziti u pravne procedure budući da su sporni sadržaj uklonili nakon što smo ih zamolili da to učine“, priča Đerek i dodaje.

“Sljedeći korak je utvrditi je li snimatelj proširio snimku i možemo li oduzeti sve eventualne snimke”.

Do Tinine su odvjetnice stigle i neformalne informacije kako je jedan od trojice mladića sa snimke već bio upetljan u slične radnje.

“Nemamo službenih saznanja, navodno je to već radio samo što se radilo o nekim mladim djevojkama koje su bile iz imućnije obitelji pa je na taj način iskamčio novce, ali nikad se nije radilo o nekoj javnoj osobi pa je to medijski zanimljivo i koristi medije kojim to nudi na prodaju”, objašnjava odvjetnica, piše Dnevnik.hr.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara