Naš drugi nečujni rođendan u službi običnih ljudi

Rental Travel

Naš portal danas slavi svoj drugi rođendan, mladi smo ali nismo mali, jer za samo dvije godine dobili smo preko 11 000 vaših lajkova podrške. Nismo ničiji, niko nas nema, jer nas niko nije kupio da pišemo za ove ili protiv onih, mi smo Vaši, portal običnih ljudi Bosne i Hercegovine, regiona ali i cijelog svijeta, jer čitatelja imamo u svim krajevima svijeta što nas čini posebno sretnim.

Reha Centar

Kroz ove dvije godine trudili smo se biti objektivni, nepristrasni, realni. Naši novinari su često bili na meti raznih prijetnji, ucjena, pokušaja da nas neko stavi pod kontrolu. Svemu tome smo odoljeli i živimo, postojimo, kako tako ne žalimo se jer smo svjesni činjenice da ćemo nekad biti još bolji, jer to želimo i zbog sebe i Vas koji nas čitate, pratite, podržavate…

Šta god mi dalje pisali oni koji nas ne vole oni nas i dalje neće voljeti jer smo im smetnja, a oni koji nas vole i čitaju, su uz nas i njih ima sve više i to je uspjeh, jer vrijeme je naš saveznik da pobijedimo primitivizam i podobnost, realnošću, pozitivnim pričama i idejama i slobodom, jer samo tako smo sretni, a danas na naš drugi rođendan se baš tako osjećamo.

Hvala Vam velika za podršku i čestitke koje nam šaljete, hvala Vam za lijepe želje, hvala Vam za SVE !

Na kraju, iskreno, narodski, radnički, studentski, penzionerski želimo Vam svako dobro u novoj godini, i neka Vam svaki dan naredne godine bude u svemu bolji i ljepši od svakog u prethodnoj, i da sve praznike koje slavite provedete u zdravlju, sreći, osmjehu i blagostanju.

Radakcija portala:  http://aktuelno.ba//

 

 

Komentari

Komentara

Posted In: