Javni poziv za učešće u radionicama u okviru 1. Festivala umjetnosti za djecu Živinice 2018

Spread the love
Rental Travel

Javna ustanova Bosanski kulturni centar Živinice organizuje ,,1. Festival umjetnosti za djecu Živinice 2018“ čiji su pokrovitelji : Federalno ministarstvo za kulturu i sport, Ministarstvo za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona i Općina Živinice.

Reha Centar

Festival će biti održan od 19. 11. do 23. 11. 2018. godine u BKC-u Živinice, u okviru kojeg će biti organizovane Predstave za djecu uz besplatan ulaz i besplatne radionice.
Stručni predavači će raditi sa djecom do 14 godina, i to od četiri školska sata u toku jednog dana, iz oblasti dramskog, likovnog , muzičkog (gitara i harmonika) i književnog (kreativno pisanje) stvaralaštva će.
Radionoce će se održati ako bude dovoljan broj prijavljenih polaznika, ali isto tako broj polaznika će biti ograničen za pojedine radionioce, tako da će selekciju prijavljenih vršiti Stručni saradnici, predavači.
Za termine održavanja radionica polaznici će biti naknadno obaviješteni.
Svi zainteresovani za učešće u besplatnim radionicama mogu se prijaviti do 12. 11. 2018. godine do 15:00 h, i to na mail adresu: ju.bkczivinice@gmail.com
U prijavi je obavezno navesti: ime i prezime, radionicu koju žele pohađati, starosnu dob, naziv škole i razred te kontakt telefon.
Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj telefona: 035/ 773-908.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara