Velika sreća u ljubavi očekuje ova tri horoskopska znaka

Menprom

Otkrijte da li se nalazite među ovim sretnicima.

Reha Centar

Iako u oktobru zvijezde generalno neće biti naklonjene većini pripadnika Zodijaka kada je ljubav u pitanju, postoje tri izuzetka. Jedan od njih može očekivati susret sa osobom sa kojom bi mogao da ostvari dugoročan odnos, drugome se vraća stara ljubav dok će trećem ovaj mjesec proteći u znaku senzualnosti i strasti.

LAV

Sa Suncem, vladarem Lava, smještenim u istom znaku gdje i Jupiter (Velika Sreća), oktobar je sretan mjesec za Lavove na puno polja i neće zaobići polje ljubavi. Komunikacija i putovanja donose obnovu starih veza, ali i stvaranje novih. Tokom oktobra Lavovi ulaze u poseban period. Venera, planeta ljubavi, 18. oktobra ulazi u kuću ljubavi i strasti Lava. Donosi ispunjenje duše, sreću i ostvarenje želja u ljubavnom životu. Riječi, pisane ili izgovorene, djelovat će kao afrodizijak na vas i, isto tako, možete ih i vi koristiti kako bi zavodili.

VODOLIJA

Sunce, vladar kuće parova Vodolija, većinu oktobra je uz Jupitera (Velika Sreća) i uz vedrog i znatiželjnog Merkura. Imat ćete osjećaj da je vaša duša mlada i da vam trebaju široke pustolovine i eksperimenti. Ovo je odličan mjesec za romantična putovanja, duhovna putovanja sa voljenom osobom ili za otkrivanje novih spoznaja. Ako tražite ljubav, novu osobu mogli bi upoznati tokom putovanja ili kroz neko okruženje sa zajedničkim interesima, kulturološko, duhovno i slično. S tom osobom mogli bi da ostvarite čvrste spone i vaš odnos bi mogao biti dugotrajan. Tokom oktobra mogli bi privući slavne osobe ili nekog iz viših krugova ili sa posebnim talentima.

BLIZANCI

Na dan 9. septembra, Jupiter, Velika Sreća, zakoračio je u kuću ljubavi Blizanaca i obećava godinu dana senzualnosti i strasti. Sreća vam dolazi tokom oktobra. Uz Jupitera, važan utjecaj ima Sunce, simbol vitalnosti i energije i Merkur, vladar Blizanaca. Uz ovakvu konfiguraciju, vaša duša je žedna za iskustvom snažnih osjećanja, a tijelo za uživanjem. Ljubav vam može doći u bilo kojem trenutku. Ako uzmemo u obzir činjenicu da 18. oktobra Venera, planeta ljubavi, ulazi u kuću parova Blizanaca, slika narednog perioda poprima intenzivnije i zavodljive boje.

B92 – aktuelno.ba foto ilustracija

Komentari

Komentara