Pronađite srodnu dušu: Raku odgovaraju Ribe, a Vagama Blizanci

Spread the love

Pronalaženje srodne duše najviše zavisi od vas samih: što se više družite i što više ljudi upoznajete, veća je vjerovatnoća da ćete se upoznati sa „onim pravim“. Astrologija vam može pomoći da povećate svoje šanse, jer vam pruža uvid u to sa kim ste kompatibilni.

Rental Travel

OVAN
Vodolijina nepredvidljivost održavaće vašu zainteressovanost sve vrijeme, što znači da vam u vezi nikad neće biti dosadno. Slobodan duh Vodolije prija vam u potpunosti, a možete je naći u kafićima i na nekim dobrotvornim akcijama.

BIK
Vama najviše odgovara Djevica. Djevice su koncentrisane na zdravlje i fitnes, pa ih možete naći u teretani, a pošto su obično stidljive, vi ćete morati da napravite prvi korak.

BLIZANCI
Vi se najbolje slažete sa drugim vazdušnim znakom – sa Vagom. Vage traže intelektualnu stimulaciju u knjižarama, u političkim debatama i na mjestima gdje je edukacija u centru. Ali one vole i društvo – pa ćete na njih lako naletjeti i na zabavi.

RAK
Sa Ribama ćete naći harmoniju koja vam treba. Pošto ste oboje vodeni znaci, svijet posmatrate iz emotivne perspektive. Ribe ćete naći u knjižari antikvarnih knjiga ili kraj morske obale. Kada se oboje opustite i ispoljite svoju maštu, doći će do jakih emocija između vas dvoje.

LAV
Kako biste našli Strijelca, znak koji vam najviše odgovara, idite na krastarenje ili jednostavno putujte češće. Pošto oboje volite da izlazite i upoznajete nove ljude, velike su šanse da ćete se naći. Samo nastavite da radite ono što već radite i putevi će vam se jednom isprepletati.

DJEVICA
Vama najbolje odgovaraju Bikovi. Ove senzualne duše poznate su po svom ukusu, pa ćete ih najprije naći na mjestima na kojima se prodaje ili servira specijalna hrana ili tamo gdje se piju skupocijena pića.

VAGA
Kada sledeći put budete išli u galeriju na izložbu, obratite pažnju na najpričljiviju osobu. To može biti vaša srodna duša – Blizanci. Priđite i prokomentarišite događaj na originalan način. Ako odgovor bude dobar, eto prilike da započnete razgovor.

ŠKORPIJA
Svog Jarca možete naći na nekom predavanju o napredovanju u struci. Osoba koja najzadubljenije sluša predavanje, može biti vaša srodna duša. Priđite mu, ali prođite ispred njega i iskoristite svoje magnetne oči dok mu se budete izvinjavali. Ako od tada počne sa manje pažnje da sluša predavanje, dalje ćete znati i sami šta treba da radite.

STRIJELAC
Na sljedećoj zabavi na koju odete, obratite pažnju na osobu koja je u centru pažnje. To može biti vaš Lav, jer Lav voli da uveseljava druge. Lavovi vole i djecu i često su u njihovom društvu.

JARAC
Škorpije su idealne za vas, a idelano mjesto za njih je neko mjesto na kome se diskutuje o psihologiji ili misterijama. Ako vidite da se održava neki seminar na ove teme, uputite se tamo i sresti ćete svoju Škorpiju.

VODOLIJA
Svog Ovna ćete naći u teretani ili na nekom sportskom terenu. Pošto ste i sami zainteresovani za sport, neće vam predstavljati problem da se malo više aktivirate na tom polju i pri tom nađete i svoju srodnu dušu.

RIBE
Rak, vaš idealan partner, voli da bude u svom domu ili blizu njega. Naći ćete ga u prodavnicama stvari za kuću ili na kućnim zabavama, na kojima se osjeća najprijatnije.

Reha Centar

(blic/aktuelno)

Komentari

Komentara