Mlađak je u Strijelcu, evo šta to znači za vas

Rental Travel

Mladi Mjesec nastupa danas, 18. decembra 2017. na 26°31’ Strijelca, a njegov će utjecaj biti snažno moduliran neposrednom blizinom Saturna i Venere. Budući da će danas u Strijelcu biti Sunce, Mjesec, Merkur, Venera i Saturn, neobuzdane i pustolovne energije ovog znaka bit će vrlo izražene, prenosi tportal.

Reha Centar

Ova faza predstavlja kraj jednog i početak novog četverosedmičnog ciklusa. Konjunkcija Sunca s Mjesecom daje injekciju energije i inicijative pa je ovo izvrsno vrijeme za okretanje novog lista ili pokretanje projekta.

Mladi Mjesec u Strijelcu upravo je idealan za stvaranje pozitivnih promjena bez uznemiravanja uhodanih struktura i rutine u vašem životu. Također, možete preispitati stare navike, ponašanja i uvjerenja dok tražite nove i inventivne načine za napredak.

Ako ste zauzeti, ovaj je mlađak povoljan za ozbiljno posvećivanje postojećoj vezi, dok samcima donosi upoznavanje s nekim ko bi im mogao dugoročno mnogo značiti u ljubavnom životu.

Nepovoljne su strane ovog Mjesečevog utjecaja neumjerenost, lakomislenost i spremnost na nerazuman rizik. Mogli biste nekome naivno povjerovati, zanemariti važne detalje, propustiti rok ili zakasniti na sastanak.

Učinci današnjeg mladog Mjeseca trajat će četiri sedmice do mladog Mjeseca u Jarcu 16. januara. Faza Mjesečevog rasta i osvjetljavanja odvija se od 18. prosinca do punog Mjeseca u Raku 1. siječnja. Prva dva tjedna ciklusa najbolje su vrijeme za promjene i početak novih projekata.

Ovaj se mlađak ponajviše tiče rođenih u razmaku od pet dana prije ili poslije 18. decembra, 18. mart, 18. juna ili 18. septembra. To su osobe s natalnim Suncem između na prijelazu iz Strijelca u Jarca, iz Riba u Ovna, iz Blizanaca u Raka te iz Djevice u Vagu. Njima bi iduće sedmice mogle donijeti prekretnicu.

Poznati strijelci

Brad Pitt, glumac (18. prosinca 1963.)
Ivica Kostelić, skijaš (23. studenog 1979.)
Katherine Heigl, glumica (24. studenog 1978.)
Julija Timošenko, političarka (27. studenog 1960.)
Roberto Mancini, nogometaš (27. studenog 1964.)
Radek Štěpánek, tenisač (27. studenog 1978.)
Xabi Alonso, nogometaš (25. studenog 1981.)
Oliver Dragojević, glazbenik (7. prosinca 1947.)
Tina Turner, pjevačica (26. studenog 1939.)
Rita Ora, pjevačica (26. studenog 1990.)
Woody Allen, redatelj (1. prosinca 1935.)
Nataša Janjić, glumica (27. studenog 1981.)

aktuelno.ba

Komentari

Komentara