Semir Gicić i “Beskompromisna komedija” 5. novembra u BKC TK u Tuzli

Spread the love
Rental Travel

Glumac i senarista iz Novog Pazara Semir Gicić će u Sarajevu i Tuzli izvesti svoj regionalni hit show „Beskompromisna komedija“, a predstava u BKC TK je na program 5. novembra od 20.00 sati.

Reha Centar

Ova monokomedija je zbog svoje iznimne popularnosti izvedena pred hiljade gledalaca širom Srbije, Crne Gore i država regiona, ali i u brojnim državama zapadne Evrope.

Semir je također u posljednje vrijeme postao potpuni hit na društvenim mrežama, te broji višemilionske preglede.

Lista nepodnošljivih sorti ljudi je primarna tema ove komedije Semira Gicića, a poseban akcenat stavlja na malog čovjeka i situacije u kojima se svakodnevno nalazi, kao i na one male stvari koje nas vežu.

Semir Gicić je dramski pisac, glumac i TV hroničar. Akademiju za pozorišnu i filmsku umjetnost, odsjek za glumu, završio je na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru.

Informacije i rezervacije ulaznica po cijeni od 15 KM se mogu dobiti u Marketing službi BKC TK Tuzla svaki radni dan od 8.00 do 15.00 sati. Informacije: marketing@bkctuzla.ba / Telefon: 035 311 070. Prodaja i u sistemu Kupikartu.ba, te CD shopu Mido Tuzla.

Bosanski kulturni centar TK publici će u novembru ponuditi još jednu komediju. Radi se o reprizi monodrame “Ako sam žena, nisam konj” koja stiže u novom terminu (18.11.), dok je u decembru već zakazano treće ovogodišnje izvođenje predstave “Kakva ti je žena takav ti je život” (5.12.) i gostovanje hit komedije “Pazi s kime spavaš 2” (12.12.).

aktuelno.ba

Komentari

Komentara