„Razvijati različite kreativne vještine, prednost ili mana?“ – šesto Veče Kreativnosti

U okviru projekta „Kreativnost Za Sve“ u ponedjeljak 6.7.2020. od 18h održaće se šesto Veče Kreativnosti pod nazivom „Razvijati različite kreativne vještine, prednost ili mana?“. Ovo je pretposljednje Veče Kreativnosti, a i ono će se odvijati putem Online Webinara uživo iz BRDO Coworking prostora (BRDO Coworking Space) te se može pratiti preko Facebook Live stranice https://www.facebook.com/tuzla.live/live/.

Svoje radno iskustvo, savjete i poglede o tome da li je nužno ili ne razvijati različite kreativne vještine i kako ih pretočiti u uspješan mikrobiznis prezentirati će Senad Nurkanović vlasnik SKINLAB Studija (Skinlab) i vođa FA11OUT (www.fa11out.com) drum’n’bass kolektiva iz Tuzle.

Potrudićemo se da kreiramo dinamičnu i komunikativnu atmosferu, a svi koji budu pratili Webinara će imati priliku da postave i svoja pitanja putem komentara na Facebook stranici!!

Prijavu za webinar se može izvršiti putem linka: http://bit.ly/PorKZS-1, poslije čega ćete emailom dobiti link za pristup Webinaru, a link za webinar je inače: https://www.facebook.com/tuzla.live/live/.
O projektu „Kreativnost Za Sve“:

Udruženje „Tuzla Live“ (www.fb.com/tuzlalive) putem aktivnosti u BRDO coworking prostoru nastavlja biti centar kreativnosti ne samo u Tuzli nego i u cijeloj Bosni i Hercegovini. U narednom periodu otvaramo vrata BRDO coworking prostora svim mladim ljudima koji žele da čuju priče iz kreativnih industrija.

Cilj projekta „Kreativnost Za Sve“ je da mlade u Tuzli i Nišu, koji žele da čuju više o kreativnim industrijama i naprednim tehnologijama, osnaži kroz seriju edukacija i da pruži podršku Startapovima kroz mentorske sesije. Prvi korak u okviru projekta jeste organizacija Večeri kretivnosti. U narednom periodu biće organizovano 7 tematski podijeljenih Večeri kreativnosti.

Kreativnost za sve sprovodi se u partnerstvu sa Deli prostorom za kreativnim djelovanjem iz Niša (Srbija), a zahvaljujući podršci Beogradske otvorene škole u okviru projekta WeB4YES finansiranog od strane Evropske Unije.

aktuelno.ba

 

 

 

Komentari

Komentara