Opštinski odbor SBB BiH Tuzla podijelio paketiće najmlađim članovima

Menprom

Opštinski odbor Saveza za bolju budućnost BiH Tuzla proteklog je vikenda organizovao podjelu novogodišnjih paketića za djecu članova Saveza sa područja Općine Tuzla. Uz prigodan novogodišnji program, nezaobilaznog Djeda Mraza i nadu da će 2014. godina biti bolja od prethodne, podijeljeno je više od 150 novogodišnjih paketića.

Reha Centar

-Ovim je Opštinski odbor SBB BiH Tuzla pokazao da vodi brigu i o našim najmlađim članovima, a posebno mi je drago što smo obradovali djecu iz reda socijalnih kategorija, kojima to znači mnogo više od obične dječije radosti, rekao je Nedžad Hamzić, predsjednik Opštinskog odbora, napomenuvši da akcija ne bi mogla biti organizovana bez svesrdne pomoći svih članova Opštinskog odbora Tuzla, pojedinačnih donacija lokalnih privrednika, te članova Foruma mladih SBB BiH Tuzla, koji su uzeli učešće u organizaciji.

1486828_696818207018482_486119512_n

Okupljeni roditelji i djeca nisu krili zadovoljstvo ovim potezom rukovodstva tuzlanskog SBB-a, a nekoliko puta je jasno naznačeno da je 2014. godina u kojoj će Savez za bolju budućnost BiH pokazati istinsku snagu na političkoj sceni, kako u Tuzli, tako i na području cijele Bosne i Hercegovine.

Komentari

Komentara