Nove pogodnosti kompanija Donesi.com za ljubitelje dobre hrane

Rental Travel

Osam restorana u Sarajevu i sedam u Banjaluci u saradnji sa najvećim regionalnim servisom za naručivanje hrane posredstvom interneta, Donesi.com, poklanja mogućnost upotrebe promotivnih kodova svojim korisnicima.

Reha Centar

Unosom promo kodova, posjetioci na svoju narudžbu dobijaju pogodnosti popusta u vrijednosti navedenoj u promotivnom kodu. Donesi.com objedinio je spisak svih restorana u kojima se mogu iskoristiti promo kodovi, te tako olakšao posjetiocima pretragu i unos promotivnih kodova. Svaki dobiveni promo kod se može iskoristiti jednom, a prilikom naručivanja potrebno je unijeti dobiveni kod u polje “Promo kod”, te ukoliko je još uvijek validan, posjetilac će dobiti potvrdu sa detaljnijim informacijama i pogodnostima tog promo koda.

Pored promotivnih kodova, svi korisnici koji žele naručiti jela iz svojih omiljenih restorana, a koji ne vrše dostavu hrane, obradovaće se novoj usluzi – Donesi kućnoj dostavi. Donesi.com dostavljači će od sada dostavljati hranu ekskluzivno i iz restorana koji se mogu naći samo na Donesi.com stranici. Zahvaljujući njima, korisnici narudžbe mogu dobiti na kućna vrata, bez nepotrebnih stresnih napuštanja doma i traženja dostavljača po naselju, naročito po hladnom i neprijatnom vremenu.

Da bi ljubitelji hrane uživali još više, bilo da su kući i nemaju vremena za pripremanje ručka ili čekaju kratku pauzu na poslu, tu su aplikacije servisa Donesi.com. Dostupne  su na Android mobilnim uređajima kao i na iOS uređajima kako bi korisnici na što jednostavniji i brži način mogli naručiti svoje delicije, bilo da je riječ o picama, roštilju, vegetarijanskoj hrani, dezertima ili drugim jelima.

Servis Donesi.com u našoj zemlji posluje u Sarajevu, Banjaluci, Bijeljini, Brčkom i Prijedoru.

Kontakt za više infomacija:

Dobrila Močević, Prime Communications, 063 289 106, dobrila.mocevic@prime.ba

aktuelno.ba

Komentari

Komentara