Pet najromatičnijih jela za svaku priliku

Menprom

Romantika i hrana su oduvijek u čvrstoj vezi. „Put do srca muškarca, vodi preko stomaka“ pretočilo se u „Put do srca voljene osobe…“ jer je ljubav između žena i hrane odavno prešla sa nivoa kuvanja u odnos u kome se hrana konzumira i voli. Servis Donesi daje nam mogućnost za posebnu vezu zasnovanu na ljubavlju prema hrani u omiljenim restoranima u gradu. Odabrali smo pet jela koja vaše posebne veče mogu učiniti zavodljivijom i ljepšom.

Reha Centar

Pečena piletina

Francuzi se kunu u kombinaciju pomfrita i pečene piletine a Francuzi znaju sve o romatici. Najromatičnija i najseksi hrana je najjednostavnija. Uostalom, dezert je tu da se iskažemo u dekadenciji. Sufle od espressa je savršen finiš za ovaj obrok.

Rižoto od morskih plodova

Bilo da je u pitanju kombinacija morskih plodova ili odabrani morski plod, prije nego se upustite u serviranje baš ovog jela, saznajte da li je voljeno biće tolerantno na morske plodove. Ne želimo da vam bilo šta poremeti romantične planove.

Taljatele s lososom u bijelom sosu

Losos je lagana, za naše podneblje, skoro egzotična vrsta mesa. Kombinovana sa taljatelama i bijelim sosom, uz bijelo, suvo vino, budi sva čula i poziva na nježne ali i uzbudljive trenutke.

Biftek sa zelenim biberom

Pripremljen baš kako volite, sa zelenim biberom da mu dopuni ukus, biftek je odličan izbor za nepca i za vaše stomake. Opterećenja nisu opcija u situacijama kad je fokus na čulima usmjerenim na voljenu osobu.

Pileći bataci sa pršutom ili pečenicom i paradajzom

Mekano i sočno meso pilećeg bataka u kombinaciji sa moćnim ukusom pečenice ili pršute i paradajza. Neodoljivo.

Dan zaljubljenih može da bude svaki dan koji odaberete. Najromatičnije jelo može biti sendvič. Vi birate i odlučujete. Ako vam treba pomoć da izaberete najbolje, servis Donesi.com nudi pregled jelovnika restorana koji vrše kućnu dostavu u Sarajevu, Banjaluci, Brčkom, Prijedoru i Bijeljini. Možete da se opustite i uživate u bilo kom danu. 

O Donesi.com

Donesi.com je vodeći servis za naručivanje hrane putem interneta u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori koji postoji od 2006. godine. Svojim gladnim korisnicima omogućava da hranu naruče lakšim i standardizovanim putem, iz preko 550 restorana, u više od 20 gradova. Donesi.com je poznat kao moderan i inovativan onlajn servis i dobitnik je velikog broja nagrada u regionu za tehnologiju i uslugu.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara