Kameleonci podijeli novogodišnje paketiće u četiri BH grada

Rental Travel

Vrijedna ekipa djelatnika Kameleona juče je u Maglaju, Zavidovićima, Zenici i Nemili uručila novogdišnje paketiće učenicima osnovnih škola koje su za njih skupili njihovi vršanjaci sa područja Tuzlanskog kantona.

Reha Centar

Ovo je sami kraj akcije koju smo pokrenuli prije par sedmica zajedno sa Prosvjetno pedagoškim zavodom TK a u kojoj smo pozvali sve učenika osnovnih i srednjih škola da prikupe novogodišnje paktiće za svoje kolege u poplavama pogođenim područjima BiH. Našem pozivu se odazvalo 30 škola a prikupljeno je preko 1.000 paketića. U prikupljanju paketića učestvovali učenici osnovnih i srednjih škola sa područja općina Gradačac, Gračanica, Čelic, Kladanj, Doboj Istok, Srebrenik, Živinice, Kalesija, Lukavac, Banovići i Tuzla.

kameleon kameleon

 

Našu akciju je posebno pomogla NLB banka, dok su paketiće u okviru ove akcije kupili i nama dostavili uposlenici kompanija Suman, BHB kabl, Sonratech-Telefunken i Gradski taxi 15 25. Posebno se zahvaljujemo menadžmentu kompanije Helios iz Gračanice, koji nam je za ovu prigodu ustupio kamion za prijevoz paketića. Hvala i svim građanima Tuzle i TK, koji su pojedniačno nam dostavljali novogodišnje paketiće. Posebnu zahvalnost dugujemo članovima Kameleon Youth Cluba, koji su prikupljali i pakovali paketiće.

 

Ove godine radio Kameleon slavi 22.godine uspješnog rada pa smo zato odlučili da naš rođendan proslavimo kako smo to i radili svih ovih proteklih godina, humanitarnom akcijom. I zato jedno veliko i od srca HVALA!!!

aktuelno.ba

 

Komentari

Komentara