Kakvo nas vrijeme očekuje do kraja sedmice?

Menprom

U utorak u Bosni i Hercegovini prijepodne vedro. U drugoj polovini dana umjereno povećanje oblačnosti sa zapada. Vjetar slab istočnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između –15 i –8°C, na jugu zemlje od –5 do 0°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između – 6 i – 1°C, na jugu od 0 do 5°C.

Reha Centar

U srijedu u Bosni i Hercegovini prijepodne pretežno vedro. U drugoj polovini dana postepeno naoblačenje sa sjevera koje će u noći na četvrtak uvjetovati slab snijeg u sjevernim područjima zemlje. Vjetar slab sjevernog sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između –12 i –6°C, na jugu zemlje od –3 do 1°C. Najviša dnevna temperatura zraka između –4 i 2°C, na jugu od 3 do 6°C.

U četvrtak u Bosni pretežno oblačno, slab snijeg prijepodne. U Hercegovini umjerena naoblaka. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između –8 i –3°C, na jugu zemlje od –3 do 2°C. Najviša dnevna temperatura zraka između –5 i 0°C, na jugu od 3 do 6°C.

U petak u Bosni i Hercegovini pretežno vedro. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između –12 i –6°C, na jugu zemlje od –4 do 0°C. Najviša dnevna temperatura zraka između –6 i –1°C, na jugu od 3 do 6°C.

Radiosarajevo.ba – aktuelno.ba

Komentari

Komentara