Kakva vas starost očekuje: Vodolije će se ludo zabavljati, Lavovi će biti dosadne pričalice

Spread the love
Menprom

Mladi ste i puni ambicija, a da li ste razmišljali kakvi ćete biti u starosti? Zahvaljujući datumu rođenja i vašem horoskopskom znaku pročitajte kakvi ćete biti kada vas sijede uzmu pod svoje.

Ovan

Pripadnici ovog znaka se ni u starosti neće odreći sportskih aktivnosti, a ukoliko u slučaju bolesti budu spriječeni postaće pravi gnjavatori. Pokušaće da zadrže ritam dnevnih obaveza baš kao i vrijeme svoje mladosti.

Bik

Bikovima se i starost okreće oko materijalnog bogatstva. Ovaj znak novac neće dijeliti olako. U slučaju materijalne oskudice u starosti Bik će postati osoba puna nezadovoljstva i gorčine.

Blizanci

Blizanci su društvene osobe i zbog toga će se i pod stare dane puno družiti. Ako uz sebe imaju životnog saputnika koji je sličnog senzibiliteta kao i oni, nikada im neće biti dosadno, nego će starost ispuniti raznim aktivnostima i putovanjima. Ukoliko se desi da ostanu sami, neće im biti potrebno mnogo vremena da obnove stara poznanstva ili steknu nova.

Rak

Čitavog života ovaj znak će biti veoma osjećajan, pa se to neće promijeniti ni u starosti. Ukoliko imaju porodicu, kao bake i deke će imati stalne posjete dragih ljudi, a u slučaju da ostanu sami provešće tužnu starost punu melanholije.

Lav

Svojim istinitim, pretjeranim ili čak izmišljenim pričama će daviti bliske osobe. Ako su zaista nešto postigli u životu, biće vrlo ponosni na to i kada se sa sedama budu sjećali svojih divnih uspomena.

Djevica

Djevice će se baviti svojim dnevnim ritualima i uživati u sitnicama. Ukoliko si imale srećan život i brak, u starosti će blistati i proživljavati drugu mladost. Djevice vole da imaju kućne apoteke, u kojima će u svakom trenutku na dohvat ruke imati lijekove za psihičke i fizičke tegobe.

Vaga

Pripadnici ovog znaka ideal vide u bračnom životu. Najgore će im biti ukoliko u starosti ostanu bez partnera, pa će se mnogo truditi na nađu svog životnog saputnika. Ljubav i iskrenost su im zvijezde vodilje, tako da im je sve drugo od manje važnosti.

Škorpija

Kada pobjede sve važne životne borbe i ostvare velike ciljeve Škorpije će se u starosti sjećati svake svoje bitke i posvetiti rješavanju problema, sa kojima se nisu izborili ranije. Nikada ih neće pobijediti godine, već će zbog svog duha ostati zauvijek mladi i željni avantura ili će živjeti od sjećanja na nekadašnje.

Strijelac

Pregršt mudrih savjeta biće zaštitni znak Strelčeva u starosti, jer će voljeti da mudruju o raznim životnim temama. Postoji mogućnost i da se povuku u sebe, ali će njihov vedar temperament to uspjeti da nadvlada.

Jarac

Starost Jarčeva biće kao vino – što starije to bolje. Ovaj znak će disati punim plućima i onda kada ih sustignu bore, a možda će se više prepustiti uživanjima i raznim vidovima zadovljstva nego u mladosti.

Vodolija

Vodolije se vode logikom da nikada nije kasno da nauče da voze auto ili se bave jogom, pa makar imali naboranu kožu od 70 leta. Za njih neće postojati klasična starost, jer se neće osjećati staro ili barem to nikada neće priznati. Uz ovaj znak nikome neće biti dosadno, jer će svaki dan otkrivati nešto novo.

Riba

Zanimljiv hobi, kreativan rad ili dokolica – zavisi od pripadnika ovog znaka šta će odabrati. Neke Ribe će pod stare dane biti dosta smušene, dok će one malo pronicljivije biti u stanju da glumataju. Vežina Riba će uživati u ljenčarenju.

Reha Centar

(opusteno.rs)

Komentari

Komentara