Hoće li Hajduk prodati svoje zvijezde: Na meti velikih klubova Vlašić, Nižić i Tudor

Spread the love
Menprom

NAKON što mu je oteo san o Europskoj ligi, Everton bi Hajduku mogao oteti i najboljeg igrača. Slavni engleski klub navodno je jako zainteresiran za Nikolu Vlašića, čiji eventualni transfer bi srušio rekord Nikole Kalinića, koji je 2009. godine otišao u Blackburn za 7,5 milijuna eura.

Reha Centar

Sjajni Hajdukov veznjak, koji će u listopadu napuniti 20 godina, oduševio je čelnike Evertona u dvije utakmice play-offa Europske lige. Nikola je u Liverpoolu bio možda i najbolji igrač na terenu, a i u uzvratnoj utakmici je suvereno dirigirao Hajdukovu igru.

Everton, koji je ovog ljeta na pojačanja potrošio 150 milijuna eura, navodno bi Vlašića platio koliko god Hajduk traži, a to bi bilo negdje oko 10 milijuna eura. Klub iz Liverpoola ove sezone igra na dva fronta, a Ronald Koeman maksimalno ozbiljno shvaća Europsku ligu, koja bi Evertonu mogla biti jedina karta za Ligu prvaka.

Stoga Nizozemac želi u momčadi dodatnu širinu za veliki broj utakmica i upravo je Vlašić najveća i njegova jedina želja do kraja prijelaznog roka. Vlašića želi i Milan, čiji predstavnici su u četvrtak bili na Poljudu, ali o njihovom interesu zasad nema detaljnijih informacija.

Pred realizacijom je navodno i transfer kapetana Zorana Nižića, koji na stolu ima ponudu Gaziantepa i nekoliko klubova iz Serie A i gotovo je sigurno da odlazi iz Hajduka. Frana Tudora je, pak, Alaves želio dovesti na posudbu, ali tek ćemo vidjeti hoće li od toga nešto biti.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara