Fakultet za tjelesni odgoj i sport otvorio svoja vrata za buduće studente

Spread the love
Menprom

Budućim studentima i njihovim roditeljima Fakultet za tjelesni odgoj i sport Univerziteta u Tuzli otvorio je danas širom svoja vrata, kako bi se upoznali sa ovom institucijom, studijskim programima kao i prijemnim ispitom u okviru manifestacije “Dan otvorenih vrata”.

Reha Centar

dif

U sklopu manifestacije, predstavljena su pojedinačna usmjerenja i svi detalji u vezi sa prijemnim ispitom, rangiranjem i upisom primljenih kandidata pri čemu se odgovaralo i na sva postavljena pitanja kako bi zainteresovani kandidati mogli kvalitetnije napraviti prvu veliku životnu odluku.

DIF

????????????????????????????????????

Zajedno sa svojim profesorima, studenti su obišli sve raspoložive kapacitete fakulteta, te su imali priliku da se pobliže upoznaju sa velikim potencijalima koje pruža ova Visoko – školska ustanova, koja je u prošlosti iznjedrila brojne vrhunske sportiste i reprezentativce.

DIF

????????????????????????????????????

Ove godine Fakultet za tjelesni odgoj i sport Univerziteta u Tuzli na studijske programe upisuje maksimalno oko 160 studenata ravnomjerno raspoređenih na sljedeća usmjerenja :

  • Osnovne akademske studije (I ciklus) 30+30
  • Master akademske studije (II ciklus) 7-20

Ono što smo mogli zapaziti jeste podatak da su studenti zajedno sa svojim roditeljima, bili više nego zadovoljni.

M.T

Komentari

Komentara