Austrijski sportisti poslali emotivnu poruku Sarajevu

Spread the love
Menprom

Pismo gradonačelnika Sarajeva upućeno svim sportistima BiH i svijeta, kao i saznanje da će Olimpijski muzej uskoro ponovo otvoriti svoja vrata, obradovalo je mnogobrojne sportiste koji su svoje oduševljenje, zahvalu gradonačelniku i čestitku poslali kroz video poruku.

Reha Centar

Nažalost zbog pandemije koja još traje mnogi sportisti neće moći doći u Sarajevo, ali ih nepovoljne okolnosti nisu spriječile da na simboličan način podrže ovu sjajnu priču čiji sudionici i jesu.

Tako su austrijski sportisti povodom otvaranja Olimpijskog muzeja poslali emotivnu poruku Sarajevu.

– Čestitam Gradu Sarajevu na ponovnom otvaranju Olimpijskog muzeja…Tridesetpet godina nakon Zimskih olimpijskih igara, održanih 1984. godine, uradili ste odličan posao i nadam se da ću se nekada vratiti u Sarajevo…Lijepo je čuti da se olimpijska baština u Sarajevu čuva i nakon Olimpijskih igara održanih 1984…Veoma mi je drago zbog ponovnog otvaranja Olimpijskog muzeja u Sarajevu, i dalje se dobro sjećam EYOF-a 2019. To mi je, vjerovatno, bila jedna od najemotivnijih sedmica u životu… – samo su neke od emotivnih poruka sportista, saopćeno je iz Grada Sarajeva.

Komentari

Komentara