Vrijeme: Sunčano i toplije, ali bez vrućina

Spread the love
Rental Travel

U BiH danas pretežno sunčano i toplo, uz dnevnu temperaturu do 30 stepeni Celzijusa.Slično vrijeme i tokom ove sedmice.

Reha Centar

Ujutru i prijepodne biće malo do umjereno oblačno i pretežno sunčano, ponegdje oko rijeka nakratko sa maglom, a tokom dana toplije, ali bez vrućina.

Jutarnja temperatura vazduha biće od devet do 16, na jugu do 20 stepeni Celzijusa, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša dnevna temperatura   biće od 24 do 30, na jugu Hercegovine do 34, a u planinama oko 20 stepeni Celzijusa.

Vjetar će biti slab sjeverni i sjeveroistočni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U utorak, 15. avgusta, jutro će biti vedro, a tokom dana biće sunčano uz lokalno malu ili umjerenu oblačnost i toplije vrijeme. Jutarnja temperatura vazduha biće devet do 16, na jugu do 21 stepen Celzijusa.

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 24 do 32, lokalno na jugu i sjeveroistoku do 35 stepeni Celzijua.

U srijedu, 16. avgusta, jutro će biti vedro, a tokom dana sunčano i još toplije, ponegdje i vruće. Kasnije popodne doći će do umjerenog naoblačenja sa zapada.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 10 do 16, na jugu do 22 stepena Celzijusa. Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 29 do 35, lokalno na jugu do 37, u višim predjelima oko 26 stepeni Celzijusa.

U četvrtak, 17. avgusta, tokom jutra biće prolazno povećana oblačnost, a tokom dana preovlađivaće sunčano uz malu oblačnost i veoma toplo, mjestimično na jugu i sjeveroistoku i vruće.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 12 do 18, na jugu do 23 stepena Celzijusa.

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 31 do 35, lokalno na jugu i sjeveroistoku do 37 stepeni Celzijusa, u višim predjelima oko 28 stepeni Celzijusa.

BHRT

Komentari

Komentara