Veliki koncert Crvene jabuke u Tuzli 27.02.2016. u 20 sati

Spread the love
Menprom

U okviru slavljeničke turneje 30 godina Tour u BKC – u Tuzla u subotu 27. 02. 2016. godine sa početkom u 20,00 sati biće održan koncert grupe Crvena jabuka.  

Reha Centar

Tim povodom u plavoj sali BKC – a Tuzla upriličena je press konferencija na kojoj su se novinarima obratili producent koncerta, članovi grupe Crvena jabuka i predstavnici BKC – a Tuzla.

DRAŽEN ŽERIĆ - ŽERA

Crvena Jabuka puno je prošla tokom dugih 30 godina karijere, iza njih su mnoge pjesme uspješnice, poput „Kad sat zazvoni“, „Bivše djevojčice – bivši dječaci“,  „Nekako s proljeća“, „Sanjati“, „Zovu nas ulice“, „Do neba“ i mnoge druge, kojih će se prisjetiti publika u Tuzli.

Članovi benda Žera i Ivan su na press konferenciji obećali više od dva sata dobre muzike i zabave, te naglasili kako je publika u Tuzli jedna od najboljih u regionu te ne sumnjaju u još jednu ludu i nezaboravnu noć.

CRVENA JABUKA

Na pitanje novinarke portala aktuelno.ba koje će sve pjesme dominirati na koncertu Žera je odgovorio da Crvena Jabuka ima publiku i u mladim i starijim generacijama, da će ovo biti koncert za sve i nije isključeno da će ga i ponoviti  ako to publika u Tuzli zatraži.

MERISA TOPIĆ

M.T.

 

Komentari

Komentara

Posted In: