Upozorenja predsjednika BOSS-a budućim biračima

Spread the love
Rental Travel

Predsjednik BOSS-a i nosilac liste za Skupštinu TK Mirnes Ajanović upozorava građane da na izborima ne preuzimaju odgovornost za teško političko i ekonomsko stanje u državi ponovnim glasanjem za nemoralne vladajuće stranke, koje se umjesto za opšti interes bore isključivo za lično bogaćenje izabranih zvaničnika i funkcionerske fotelje.

Reha Centar

Vladajuća garnitura je posljedica izbora glasačke mašine od više desetina hiljada birača interesno vezanih za vlast, i sa druge strane građana koji se neizlaskom na izbore ili poništavanjem glasačkih listića nisu suprotstavili vladajućim strankama.

Građanska dužnost birača jeste da glasanjem protiv nemoralne vlasti promijene dosadašnju negativnu praksu nekažnjavanja političkih stranaka i političara za kriminal, korupciju, povećanje nezasluženih funkcionerskih plaća, nezaposlenost, teško stanje radnika i penzionera, te uopšte da kazne lošu vlast za provođenje prevarantske politike i ekonomsko-socijalnog terora prema građanima, upozorio je predsjednik BOSS-a i nosilac liste za Skupštinu TK Mirnes Ajanović.

 

03.10.2014.                                                                                    Muamer Dedić, Press BOSS-a

aktuelno.ba

Komentari

Komentara