Mirnes Ajanović predsjednik BOSS-a pozvao građane da izađu na izbore

Spread the love
Rental Travel

Neću glasati ni za koga, svi su isti, moj glas ništa ne vrijedi, neću ni izaći na izbore, riječi su koje se prečesto čuju u naručenim anketama režimskih medija, kako bi se stvorila atmosfera odbojnosti prema izborima i spriječilo da razočarani i obespravljeni građani masovnim izlaskom na izbore smijene nemoralne vladajuće stranke, upozorava predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

Reha Centar

Već duže vrijeme provodi se projekat nemoralnih vladajućih stranaka i režimskih medija da je nepopularno izaći na izbore, koji je rezultirao da preko 60 odsto birača redovno ne glasa, te o sudbini svih građana odlučuje tek 40 odsto birača.

Nemoralne vladajuće stranke ne žele da na izbore izađu razočarani građani, penzioneri, radnici, nezaposleni, obespravljena boračka populacija i armija mladih, jer bi glasali protiv njih. Neophodno je da se građani izlaskom na izbore suprotstave kampanji nemoralnih vladajućih stranaka, jer se time onemogućava projekat da ogromna glasačka mašina birača koji su interesno vezani za vlast ponovo zavlada sudbinama građana, upozorava predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

Press BOSS-a

Komentari

Komentara