U mjesecu maju najviše ste tražili u online knjižari – Knjiga.ba

Spread the love

Mjesec maj/svibanj, kao priprema za početak korištenja godišnjih odmora i druženja sa dobrim štivom, donio je male promjene na našoj listi najtraženijih naslova u najvećoj online knjižari u BH, koja se nalazi na adresi – Knjiga.ba.

Naša TOP LISTA izgleda ovako:

  1. 1001 sevdalinka i pjesme za sva vremena 1. i 2. dio

  2. Uvod u znanstveni rad u medicini, 5.izdanje

  3. Ulica svitaca

  4. Čovek po imenu Uve

  5. Češljugar

  6. Miki

  7. Dosjei

  8. Što pepeo priča

  9. Uništi dnevnik

  10. Rječnik u 100 slika – Moje prve riječi

Preporučujemo:

Matko Marušić – Uvod u znanstveni rad u medicini, 5.izdanje

Ovo je 5. izdanje udžbenika “Uvod u znanstveni rad u medicini” za studente medicinskih fakulteta i drugih zdravstvenih profesija. Prvo hrvatsko izdanje tiskano je 1996., kao doprinos tadašnjeg Uredničkog odbora časopisa Croatian Medical Journal izobrazbi hrvatskih istraživača i potencijalnih autora (studenata) u provođenju znanstvenih istraživanja i pisanju znanstvenoistraživačkih izvješća.

Rental Travel

Reha Centar

Donna Tartt – Češljugar

Češljugar Donne Tartt vodi nas na uzbudljivo književno putovanje od blještavila elitnog Upper East Sidea preko mračnih antikvarnih radionica u Greenwich Villageu do pustoši predgrađa Las Vegasa i uskih riječnih amsterdamskih kanala u napetu priču o umjetnosti i ljubavi, gubitcima i opsjednutosti, o preživljavanju i kreaciji, i o najdubljima tajnama identiteta i sudbine.

 

Keri Smit – Uništi dnevnik

Sigurno ste nekad poželjeli da vodite dnevnik, ali vam jednostavno nije išlo to redovno ispunjavanje stranica? Sad je pred vama nestvarno zabavan način da zabilježite svakodnevicu – svaka stranica ove originalne knjige daje vam ideje kako je najljepše možete uništiti. Da, uništiti. Uživajte u najkreativnijem haosu ikada!

 

Za više interesantnih naslova posjetite našu internet prodavnicu na adresi – knjiga.ba

aktuelno.ba / Leftor press team

Komentari

Komentara