U BiH sunčano vrijeme

Spread the love
Rental Travel

Jutros je u našoj zemlji umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa maglom po kotlinama i uz riječne tokove.

Reha Centar

Danas će u Bosni i Hercegovini veći dio prijepodneva preovladavati umjereno do pretežno oblačno i maglovito vrijeme. U ostatku dana, u većini područja, razvedravanje. Vjetar slab do umjeren, uglavnom, južni i jugozapadni. Dnevne temperature od 15 do 21 stepeni.

nedjelju će biti pretežno sunčano. U jutarnjim satima i tokom prijepodneva po kotlinama Bosne i uz riječne tokove sa maglom i sumaglicom. Vjetar u Bosni slab uglavnom jugozapadni, a u Hercegovini, veći dio dana, slaba bura. Jutarnje temperature od 3 do 9, na jugu od 10 do 15, a dnevne od 15 do 21stepeni.

ponedjeljak, 12. oktobra bit će sunčano vrijeme. U jutarnjim satima i tokom prijepodneva po kotlinama Bosne i uz riječne tokove sa maglom i sumaglicom. Jutarnje temperature od 4 do 10, na jugu od 10 do 14, a dnevne od 16 do 22 stepeni.

utorak  se očekuje sunčano vrijeme. U jutarnjim satima i tokom prijepodneva po kotlinama Bosne i uz riječne tokove sa maglom i sumaglicom. U večernjim satima porast naoblake. Jutarnje temperature od 3 do 9, na jugu od 10 do 14, a dnevne od 16 do 22 stepeni.

srijedu jutro u Bosni  bit će umjereno do pretežno oblačno, uz postepeno razvedravanje tokom dana. U Hercegovini pretežno sunčano. Jutarnje temperature od 3 do 9, na jugu od 9 do 14, a dnevne od 12 do 18, na jugu od 18 do 23 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Komentari

Komentara