Snažna SDA, bolja Tuzla: Kandidati i aktivisti u razgovoru sa građanima

Menprom

Kandidati Gradskog odbora Stranke demokratske akcije Tuzla i aktivisti ovih dana širom grada putem info pultova informišu građane o Izbornoj platformi – PLAN ZA BOLJU TUZLU te  o listi kandidata SDA za Gradsko vijeće. 

Reha Centar

Na listi kandidata SDA Tuzle koju predvodi prof.dr. Zijah Rifatbegović su vrijedni i čestiti ljudi koji su svoje znanje, iskustvo i ljubav spremni uložiti u razvoj ovog grada ukoliko od građana dobiju povjerenje. Među njima su ljekari, inženjeri, pravnici, politolozi, ekonomisti, prosvjetni radnici… Na listi su dva doktora nauka, jedanaest magistara, trideset visokoobrazovanih i pet kandidata sa srednjom stručnom spremom. Više od 30 % su mladi, 40 % su žene i dva vijećnika SDA iz prethodnog mandata.

Cilj otvorenih i direktih razgovora sa građanima je što bolje sagledavanje problema sa kojima se suočavaju u svojim mjesnim zajednicama.

Promotivni štandovi SDA će i narednih dana biti izloženi u gradu kako bi Tuzlaci imali što više prilike za upoznavanje kandidata SDA, neposredan razgovor s njima, za davanje prijedloga i sugestija koje će pomoći u kreiranju programa SDA Tuzle u narednom periodu. Sve što je dobro za građane Tuzle, dobro je i za SDA !

OVO SU KANDIDATI SDA ZA GRADSKO VIJEĆE GRADA TUZLE :

LISTA KANDIDATA SDA TUZLA

www.sdatuzla.ba PR TEAM

 

Komentari

Komentara