Sin Hanke Paldum pregazio tri žene na pješačkom

Spread the love
Menprom

U policiji su ga testirali na droge i utvrdili da u krvi ima amfetamine. Nakon što je pod utjecajem opijata pregazio tri žene, panično je hodao oko njih i svog Nissana.

Reha Centar

Mirzada Brkića (28), sina Hanke Paldum (57), uhitili su zbog nesreće koju je uzrokovao. U policiji su ga testirali na droge i utvrdili da u krvi ima amfetamine. Nakon što je u utorak oko 17 sati pod utjecajem opijata svojim Nissanom pregazio tri žene, sin pjevačice izašao je iz automobila i panično hodao oko njih i auta, piše portal Klix.ba.

Mirzad je žene pregazio na stajalištu za trolejbuse u sarajevskom naselju Grbavica. Povrijeđene A. Ž. (53), I. K. (51) i M. Dž. (58) nakon nesreće su hitno prevezli u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

– A. Ž. je zadobila frakturu desne potkoljenice i smještena je na Kliniku za ortopediju i traumatologiju. M. Dž. slomljena su dva rebra i ona je zbrinuta na Klinici za torakalnu kirurgiju, dok je I. K. prošla s kontuzijama potkoljenice i podlaktice te je nakon liječničke intervencije puštena kući – rekla je za Klix.ba glasnogovornica bolnice Koševo Biljana Jandrić.

Nakon što je pregazio tri žene, Mirzad je počeo panično hodati oko njih i oko automobila. Zatim je ušao u svoj automobil, iz njega nešto uzeo i otišao dalje od mjesta nesreće. Njegovo se ponašanje vidi na snimci događaja. (klix)

Komentari

Komentara

Posted In: