Saopštenje za javnost GO SBB-a Tuzla

Spread the love
Rental Travel

Nakon  u više navrata ponovljenih laži o falsifikatima izbornih rezultata i nepravilnostima u postupku zapošljavanja, neutemeljenih optužnica, omalovažavanja i uvreda od strane pojedinaca kao i nekih medija koji, očito je, zloupotrebljavaju slobodu govora a zaboravljaju pravo i obavezu na istinu, odlučili smo se osvrnuti na naručene tekstove i obratiti se javnosti sa slijedećim sopštenjem.

Reha Centar

Gradski Odbor SBB-a Tuzla sa indignacijom odbacuje više puta izrečene laži i omalovažavanja rezultata rada kako istaknutih pojedinaca, članova , ministara i rukovodnih kadrova koji su na tim pozicijama zahvaljujući izbornim rezultatima  koji postigao SBB na izborima,  tako i organizacije u cjelini. Ovim putem uvjeravamo javnost u ispravnost rada i dobre rezultate koje postižu članovi SBB-a na svim mjestima na kojima se nalaze.

Laži i najteže uvrede koje su pojedinci  izrekli, a koji su izgubili svoje pozicije  u stranačkim strukturama, podržani od onih koji takođe gube svoje pozicije, predstavlja  pokušaj destabilizacije i zaustavljanja organizacionih uspjeha koje je SBB postigao unutarnjom organizacijom i posebno realizacijom unutar stranačkih izbora.

Ovim želimo da podsjetimo na aktivnu ulogu preko 1500 članova koji su sa neskrivenim entuzijazmom učestvovali u procesu izbora  a sa posebnim zadovoljstvom i ponosom ističemo završnu Izbornu skupštinu na kojoj je bilo prisutno preko 400 članova i koja je protekla u dostojanstvu i sjajnoj atmosferi koja je očito zabrinula sve one koji su imali pa i one koji imaju političkih ambicija da učestvuju u predstojećim izborima. Oni koji nisu uspjeli dobiti potporu, pa  niti minimalno potrebnu podršku članova svoje izborne baze, sada okrivljuju sve one koji su  izabrani i koji su dobili povjerenje baze  a koji su   provjereni i dokazani kao i kadrovi  koji mogu na najbolji način predstaviti interese građana Tuzle.

Sa posebnim zadovoljstvom kostatiramo i obavještavamo naše cjenjene sugrađane kako smo u u posljednje vrijeme zabilježili značajan i ohrabrujući trend povećanja članova a koji su istovremeno u svom svakodnevnom poslu postigli rezultate koji mogu poslužiti na ponos ne samo SBB-u nego i svim građanima Tuzle pa i Bosne i Hercegovine te da u evidenciji članstva sada imamo preko 6600 potvrđenih članova.

Snažno smo opredijeljeni da se zalažemo za sva ona pitanja koja će omogućiti rješavanje ekonomskih pitanja kojima će se stvoriti ambijent da mladi vide svoju perspektivu ostankom i radom u našoj Bosni i Hercegovini.

Pozivamo sve članove i simpatizere i  građane Tuzle da vjeruju legalno izabranim strukturama na unutarstranačkim izborima a mi ćemo na najbolji način iskazati povjerenje i zalagati se za prosperitet svih naših sugrađana i svih zaisteresiranih za napredak ove zemlje.

Press služba GO SBB-a Tuzla

aktuelno.ba

 

Komentari

Komentara