Napušta li to Ćiro FK Slobodu!?

Spread the love
Menprom

Trener svih trenera, Miroslav Ćiro Blažević na sastanku sa klupskim rukovodstvom, prema saznanjima do kojih je došao Vidiportal.ba, otvorio je dušu, te čak zaprijetio odlaskom sa kormila tuzlanske Slobode!?

Reha Centar

Navodno, glavni razlog Blaževićevog nezadovoljstva je siromašan igrački kadar koji ne može odgovoriti nogometnoj filozofiji iskusnog stručnjaka, saznaje Vidiportal.ba iz izvora bliskih klubu.

Podsjetimo, na Tušanj su u zimskoj pauzi stigli, Almir Halilović, Adnan Hadžić, Irfan Fejzić, Semir Kapić, Ermin Huseinbašić, Adnan Jahić, Jasmin Morankić, Elmir Kuduzović, Edin Husić, Sabahudin Jusufbašić i Sulejman Krpić, piše vidiportal.ba.

Zanimljivo, i Avazov sport je danas objavio tekst slične sadržine, u kojem iznosi nezadovoljstvo Ćire Blaževića igračkim kadrom Slobode. A narod kaže, gdje ima dima, biće i vatre!

S obzirom na broj pridošlih nogometaša, među kojima je znatan broj onih na pozicijama koje je Blažević okarakterisao deficitarnim, teško da uprava Slobode može učiniti više. Tim prije, što su za neke nogometaše sklopljeni ugovori kakav je svojevremeno tražio, a nije dobio, najbolji Slobodin igrač pretprošle sezone, Gradimir Crnogorac. (tuzlalive/vidiportal)

Komentari

Komentara