Najava manifestacije „Izbor najboljih sportista takmičenja Univerziteta u Tuzli 2018.“

Spread the love
Menprom

U ponedjeljak 15.04.2019. godine, u Narodnom pozorištu Tuzla sa početkom u 19.30 sati, uz prigodan kulturno – zabavni program, održat će se manifestacija „Izbor najboljih sportista takmičenja Univerziteta u Tuzli 2018“.

Reha Centar

Na manifestaciji koja se održava prvi put, priznanja i zahvalnice dobiti će najuspješnije ekipe i pojedinci studenti i zaposlenici Univerziteta u Tuzli, koji su učestvovali u sistemu sportskih takmičenja u 2018. godini.

Na manifestacju su pozvani i maturanti srednjih škola, koji će i na ovaj način imati priliku da se uvjere šta je to što Univerzitet u Tuzli nudi budućim studentima i u ovom segmentu studiranja.

Organizator manifestacije je Univerzitet u Tuzli, a suorganizatori su Studentski parlament Univerziteta u Tuzli i Univerzitetsko sportsko društvo. Tehnički organizator je Centar za sport Univerziteta u Tuzli.

Organizaciju manifestacije su pomogl zlatni sponzor Bicom Systems d.o.o, srebrni sponzor: Univerzitetsko sportsko društvo Univerziteta u Tuzli i sponzori: Grad Tuzla, BH IVF CENTAR Dr. Balić, Juventa sport, Red Bull i MARBO.

Prijatelji projekta je Narodno pozorište Tuzla, a medijski pokrovitelji: RTV TK, RTV 7, Radio Kameleon, Tuzlarije.

aktuelno.ba

 

 

 

 

Komentari

Komentara