“Muhammed a.s. Čovjek Božiji” knjiga čiji je prvi tiraž već rasprodan, promovisana u BKC- u Tuzla

Menprom

Medžlis Islamske zajednice Tuzla i Naučno-istraživački institut “Ibn Sina” upriličili su  promociju knjige “Muhammed a.s. Čovjek Božiji” autora Seyyeda Hossein Nasra.

Reha Centar

Promotor knjige je bio akademik Rešid Hafizović koji je u nešto više od sat vremena govorio o svim pojedinostima ovog književnog djela, ali i samom životu Božijeg poslanika Muhammeda a.s.

PROMOCIJA KNJIGE MUHAMMED PROMOCIJA KNJIGE MUHAMMED

Hafizović je između ostalog istakao da ova knjiga može poslužiti svakome da pronađe odgovore na brojna pitanja iz svakodnevnice, podcrtavajući da ako i dođete u situaciju da ne znate kako reagovati na neke stvari i pojave,  uradite to na način kako je to radio Poslamnik Muhammed a.s.

PROMOCIJA KNJIGE MUHAMMED PROMOCIJA KNJIGE MUHAMMED

Govoreći o autoru knjige akademik Hafizović je rekao da je knjiga pisana za zapadno podnevlje, da je njen prvi tiraž odavno rasprodan i da je sam autor knjigu pisao na način da ssvaka rečenica dok je čitate u vama ostavlja trag posebnosti i lahkoće, što na izvjestan način predstavlja i specifičan stil izražavanja rijedak u svjetskim okvirima.

PROMOCIJA KNJIGE MUHAMMED PROMOCIJA KNJIGE MUHAMMED

Promociji knjige je prisustvovao veliki broj znatiželjnika pisane riječi, ali kako je ovo mjesec rođenja Poslanika Muhammeda a.s. , sama ta činjenica je dodatno inspirisala i publiku da uživa u lijepoj besjedi o Posljednjem poslaniku svih poslanika Muhammedu a.s.

PROMOCIJA KNJIGE MUHAMMED

Promocija knjige Muhammed a.s - Čovjek Božiji
aktuelno.ba

 

 

 

 

 

Komentari

Komentara

Posted In: