Mirnes Ajanović;: Bezobzirni odnos predstavnika vlasti i politike prema građanima

Spread the love
Rental Travel

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović poziva birače da prilikom odlučivanja na izborima ne zaborave revolt građana izražen na februarskim protestima i činjenicu da su masovna politička laktanja za funkcije, umjesto rješavanja nagomilanih političkih i ekonomskih problema, dovela građane u stanje socijalne potrebe, kada postaje upitna isplata penzija, plata, doprinosa, socijalnih davanja, pa i funkcionisanje države.

Reha Centar

Odnos nemoralnih vladajućih političara prema građanima već je prešao sve demokratske i razumne okvire, i može se definisati samo kao državni i politički terorizam, jer svakodnevno pravi građane taocima nemoralnih političara koji brutalno demonstriraju moć pod okriljem državnog sistema.

Bezobzirni odnos predstavnika vlasti i politike prema građanima rezultirao je pojačanom samovoljom i despotizmom nosioca vlasti i masovnim kršenjem ljudskih prava, što se može zaustaviti samo ukoliko građani izađu na izbore i iskažu svoj otvoreni protest glasanjem protiv nemoralnih političara i njihovih stranaka, upozorava predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

 

07.10.2014.                                                                                    Muamer Dedić, Press BOSS-a

aktuelno.ba M.T.

Komentari

Komentara