Ljekarska komora Tuzlanskog kantona izabrala novo rukovodstvo

Rental Travel

Tokom četverogodišnjeg mandatnog perioda, od 2015. do 2019. godine,  na čelu Ljekarske komore Tuzlanskog kantona biće prof. dr. sc. Haris Huseinagić, dr. med., specijalista interventne radiologije koji je za ovu funkciju dobio podršku članova Skupštine i prije četiri godine.

Reha Centar

Njegove planove o djelovanju stuke ka normiranju rada, kao i viđenju Ljekarske komore Tuzlanskog kantona u zdravstvenom sistemu, podržalo je više od 90% prisutnih ljekara na Izbornoj skupštini.

LJEKARSKA KOMORA

Dr. sc. Edin Jusufović, dr. med., specijalista pulmologije novi je predsjednik Skupštine Ljekarske komore Tuzlanskog kantona. On je dobio većinu glasova prisutnih delegata te je drugi kandidat za ovu funkciju, mr. sc. Hidajet Rahimić, dr. med., spec. ginekologije i akušerstva, primarijus, od sada zamjenik predsjednika Skupštine.

LJEKARSKA KOMORA

Izbornim procesom Komora je dobila nove članove za sve funkcije u tijelima koja su joj neophodna za rad. Predhodno rukovodstvo se zahvalilo svima koji su dali svoj doprinos da rad najstarije komore ljekara u zemlji bude na visokom nivou, uz očekivanja da pozitivne rezultate ima i novoizabrani saziv ljekara.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara