Braća pretukla policajce, jedan ima frakturu lubanje, drugom slomili nos

Spread the love
Menprom

U napadu pijane braće u nedjelju oko ponoći u Gradištu jedan županjski policajac teško je ozlijeđen, a drugi lakše. Prema neslužbenim informacijama, jedan policajac zadobio je frakturu lubanje nakon što ga je napadač udario šakom u glavu, a drugom policajcu drugi je napadač, također udarcem šakom u lice, razbio nos.

Reha Centar

U sukobu su lakše ozlijeđena i nasilna braća, koja su, prema dostupnim informacijama, policiji od prije poznata po raznim prekršajima, pa i napadima na ovlaštene službene osobe.

Vikali i pjevali

Dva brata u dobi od 25 i 26 godina u noćnim su satima vikala i pjevala na sav glas na Trgu hrvatskih velikana u Gradištu kod Županje. Policajci koji su sjedili u automobilu kazali su mladićima da se stišaju u te sitne noćne sate, no braću je opomena razljutila, pa umjesto da se primire, počinju vrijeđati i psovati. Jedan od njih je navodno udario nogom u policijski automobil. Kad su policajci izišli iz vozila, kreće i fizički napad na njih. Braća su na kraju ipak uhićena i odvedena u policijsku postaju.

(glasslavonije.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

Komentari

Komentara