Boračka udruženja Tuzle iz ruševnih baraka uselila u nove prostore

Rental Travel

Svečano je danas bilo u Domu penzionera u Tuzli. Naime  boračka udruženja Grada Tuzla  uselila su u nove i dobro opremljene prostorije. Kako su istakli predstvanici boračke populacije ovaj dan čekali su dugo vremena, jer će konačno sve organizacije biti smještene na jednom mjestu, te će koordinacija između njih biti podignuta na jedan veći nivo.

Reha Centar

 BORAČKA UDRUŽENJA TUZLE

– Nakon dugo vremana uspjeli smo se izboriti da dobijemo prostorije koje su dostojne čovjeka– rekao je Nihad Bukvić predsjednik organizacije RVI općine Tuzla. Dodao je da su udruženja dobila 11 opremljenih prostorija.

NIHAD BUKVIĆ

Gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović istakao je da onima koji su branili Tuzli i državu Bosnu i Hercegovinu nikad nije bilo mjesto u barakama.

– Zadovoljan sam zadovoljstvim boračkih udruženja. To su ljudi koji zaslužuju naše poštovanje – istakao je Imamović.

BORAČKA UDRUŽENJA TUZLE

Sabira Mićanović predsjednica organizacije porodica šehida i poginulih boraca Grada Tuzla kazala je da je zahvalna svima onima koji su finansijski pomogli ovaj projekat.

BORAČKA UDRUŽENJA TUZLE BORAČKA UDRUŽENJA TUZLE BORAČKA UDRUŽENJA TUZLE BORAČKA UDRUŽENJA TUZLE BORAČKA UDRUŽENJA TUZLE AKUD ZVONKO CERIĆ MEHDINA JAKUPOVIĆ

tekst: Avaz – foto: aktuelno.ba

Komentari

Komentara