Marija Šerifović ispunila obećanje – održala koncert za pamćenje u Tuzli

Spread the love
Menprom

Popularna pjevačica Marija Šerifović je nastupom u tuzlanskom “Mejdanu” oduševila monogobrojno pjesjetioce, koji su uživali kako u starim tako i u novim hitovima. Emotivno i energično, u svom prepoznatljivom stilu, Marija je ostavila trag u Mejdanu, ali i u Tuzli, nezaboravnim druženjem koje je trajalo oko dva i po sata.

Reha Centar

marija koncert (28)

Kako je istakla tokom koncerta, isto pjeva i pred 50 ljudi kao i pred 50. 000. To je i potvrdila izvrsnim vokalnim sposobnostima, a publiku je obradovala i gostima, među kojima su bile mlade zvijezde granda Armin Jufuvić i Azra Jusić te Mirza Selimović, Milica Pavlović i Marijina majka Verica Šerifović, koja je dočekana gromoglasnim aplauzom.

U duetu sa kćerkom otpjevala je kompozicije ”Ne dam bolu da me slomi”, veoma emotivnu ”Ti mi uvek trebaš”, kao i ”Ah, što ćemo ljubav kriti”.

Čuvenu pjesmu “Molitva” publika je, od prve do posljednje riječi, izvela Mariji koja nije krila zadovoljstvo povjerenjem i ljubavi kojoj je prisustvovala ovog petka 13-tog. Također, kazala je da je interesantno kako je publika melodično i u istom tonu otpjevala pjesmu od početka do kraja, što pokazuje da znaju prepoznati kvalitetnu muziku.

marija-serifovic (28)

Ovu večer je, po prvi put, predstavljena nova kompozicija pod nazivom ”Svoja i tvoja”, čime je, kako je navela Marija, uz ”Sama i nervozna” i ”Pametna i luda” zaokružena njena trilogija.

Popularna pjevačica je po završetku odličnog nastupa kazala kako se nada da neće proći mnogo vremena do njenog idućeg koncerta u Tuzli.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara