Adil šutirajući u stomak, brutalno pretukao kćerku Džeja Ramadanovskog

Rental Travel

Adil Maksutović u petak uveče je pretukao suprugu Anu, koja se porodila prije nepuna dva meseca i na svijet donijela sina!

Reha Centar

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, pjevač je nekoliko puta udario pesnicama ćerku Džeja Ramadanovskog, a zatim je šutnuo u stomak, na kojem ima svježu ranu od carskog reza

Adil Maksutović u petak uveče je pretukao suprugu Anu, koja se porodila prije nepuna dva meseca i na svet donela sina! Kako Kurir ekskluzivno saznaje, pjevač je nekoliko puta udario pesnicama ćerku Džeja Ramadanovskog, a zatim je šutnuo u stomak, na kojem ima svježu ranu od carskog reza.

– Ovaj incident se desio u njihovom domu. Svađa je počela zbog sitnica, da bi se pretvorila u pravi pakao za Anu. Nakon desetominutnog fizičkog maltretiranja, ona je uplakana i s modricama na tijelu ležala na krevetu, a zatim je pozvala policiju.

Maksutović je saslušan i protiv njega će najverovatnije biti podnijeta krivična prijava – otkriva naš izvor i dodaje:

– Ana je spakovala svoje stvari, uzela sina i otišla kod majke Nade. Kako su tokom noći počeli bolovi u stomaku, sutradan je s Džejom otišla na ginekološko odeljenje u Višegradskoj, gde je utvrđeno da su se na mjestima udaraca stvorili hematomi – kaže naš sagovornik i otkriva da Ana neće preći preko ovih batina i da će napustiti Adila, dok je Džej, koji je potvrdio ovu priču, veoma razočaran u zeta.

– Tačno je sve što ste čuli. Samo mogu da kažem da treba da ga je sramota – rekao je Ramadanovski za Kurir.

Maksutovićev komentar nismo dobili, jer se na njegov telefon javio muškarac koji se predstavio kao „menadžer Marko“.

– Povodom takvih budalaština i bljuvotina nećemo se oglašavati – rekao je dotični Marko i spustio slušalicu.

Brak poslije bebe

Džejova starija ćerka Ana imala je rizičnu trudnoću, zbog čega je veliko svadbeno slavlje izostalo, a građanski brak sa Adilom, s kojim se zabavljala sedam godina, sklopila je tek po rođenju djeteta. Sad je veliko pitanje da li će i koliko ova zajednica uopšte trajati.

(kurir.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

Komentari

Komentara