Za vikend sunčano s  Džumbusom

Spread the love
Menprom

Džumbus Festival (www.fb.com/dzumbusfestival) i Tuzla Live udruženje (www.fb.com/tuzlalive) nam za večeras, 26.7.  najavljuju La Mano Del Diavolo by Grobot ( fb event:  http://bit.ly/GrobotDZ ).

Reha Centar

Grobot je sa višegodišnjim prisustvom na tuzlanskoj DJ sceni ( http://bit.ly/GrMxc1 , http://bit.ly/GrMxc2 ) izmamio mnoge osmijehe kroz muzički izbor. Njegov ukus je istančan, vještine prhke, uho besprijekorno.

Za svoj večerašnji performans Grobot je pripremio poseban set “strane zabavne muzike” pod nazivom La Mano Del Diavolo! Da biste se doživjeli  to, dođite večeras u Zlatarsku ulicu od 20h i uživajte u Džumbusu.
Za sutra, 27.7., subotu, Džumbus  će nastaviti s podrškom mladih DJ-eva, koji su do sada imali malo ili nimalo prilike pokazati svoje umijeće ( fb event: http://bit.ly/BMOprtDZ ).

Mlade snage tuzlanske elektronske scene BYÖK, Makkay & OG Flock, mladi producenti i DJ performeri predstavit će se u višesatnoj predstavi kroz zvuke Drum and Bass, Techno i Trance elektronske muzike. Da biste ih i vi podržali, dođite od 19h, na staro mjesto gdje se ovaj Festival održava, u Zlatarsku. Vidimo se !

aktuelno.ba

 

Komentari

Komentara