Adnan Sijerčić S BiH: Još jedna velika pobjeda Tuzle

Svim građankama i građanima Tuzle kao gradski vijećnik Grada Tuzle, u ime Stranke za BiH Tuzla i u svoje lično ime upućujem iskrene čestitke  na još jednoj velikoj pobjedi ovog Grada, jer smo dobili status kakav smo u biti uvijek i imali u svojim djelima, jer smo tako živjeli i tako se ponašali, kao stanovnici jednog “Velikog grada”.

Ovo je još jedna velika pobjeda Tuzle nad nepravdom koja se ovom Gradu  desetljećima činila, gradu koji je po svemu bio i ostao, baš “Veliki Grad”.

Ovo je još jedna pobjeda svakog građanina Tuzle, jer smo svi morali godinama biti odlučni, hrabri i strpljivi, ali i mudri i ne dozvoliti da nam daju status “Podijeljenog grada”, jer Tuzla je primjer svima kako su razlike preednost, a ne slabost.

Nadam se i vjerujem da ćemo kao Grad Tuzla imati bolji pristup razvojnim fondovima, da ćemo postati dijelom velike porodice gradova Evrope i svijeta gdje ćemo uspjeti kroz saradnju sa njima da širimo i razvijamo kulturne, sportske, ekonomske i sve druge vrste veza. Nadam se da ćemo svi zajedno u narednom periodu raditi kako bi naš grad bio što kvalitetniji i akko bi napravili što bolje i kvalitetnije uslove za život svaog građanina Tuzle

Press služba Gradske organizacije S BiH Tuzla:

 

 

 

Komentari

Komentara