Adnan Sijerčić S BiH: Još jedna velika pobjeda Tuzle

Spread the love
Rental Travel

Svim građankama i građanima Tuzle kao gradski vijećnik Grada Tuzle, u ime Stranke za BiH Tuzla i u svoje lično ime upućujem iskrene čestitke  na još jednoj velikoj pobjedi ovog Grada, jer smo dobili status kakav smo u biti uvijek i imali u svojim djelima, jer smo tako živjeli i tako se ponašali, kao stanovnici jednog “Velikog grada”.

Reha Centar

Ovo je još jedna velika pobjeda Tuzle nad nepravdom koja se ovom Gradu  desetljećima činila, gradu koji je po svemu bio i ostao, baš “Veliki Grad”.

Ovo je još jedna pobjeda svakog građanina Tuzle, jer smo svi morali godinama biti odlučni, hrabri i strpljivi, ali i mudri i ne dozvoliti da nam daju status “Podijeljenog grada”, jer Tuzla je primjer svima kako su razlike preednost, a ne slabost.

Nadam se i vjerujem da ćemo kao Grad Tuzla imati bolji pristup razvojnim fondovima, da ćemo postati dijelom velike porodice gradova Evrope i svijeta gdje ćemo uspjeti kroz saradnju sa njima da širimo i razvijamo kulturne, sportske, ekonomske i sve druge vrste veza. Nadam se da ćemo svi zajedno u narednom periodu raditi kako bi naš grad bio što kvalitetniji i akko bi napravili što bolje i kvalitetnije uslove za život svaog građanina Tuzle

Press služba Gradske organizacije S BiH Tuzla:

 

 

 

Komentari

Komentara