Zakazane redovna i sjednica hitnog karaktera Skupštine Tuzlanskog kantona

Spread the love
Rental Travel

U četvrtak 15. februara 2024. godine bit će održana sjednica Skupštine Tuzlanskog kantona hitnog karaktera, koju je danas, na sjednici Kolegija Skupštine, zakazao predsjednik Skupštine Žarko Vujović. Dnevni red će biti utvrđen na sjednici.
Vlada Tuzlanskog kantona je zadužena da pripremi Infomaciju o sigurnosnoj situaciji u Tuzlanskom kantonu, s posebnim akcentom na tragični događaj koji se desio 7.2.2024. godine u Tuzli. Također, Vlada je zadužena da, putem Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, Skupštini dostavi i sve interne podzakonske akte koji se tiču postupanja u vezi sa navedenim slučajem.
Sjednica će biti održana u Plavoj sali Bosanskog kulturnog centra Tuzlanskog kantona, sa početkom u 10 sati.

Reha Centar

Kolegij Skupštine Tuzlanskog kantona danas je zakazao i 20. redovnu sjednicu Skupštine Tuzlanskog kantona na kojoj će poslanici, između ostalog, razmatrati prijedlog Budžeta Tuzlanskog kantona za 2024. godinu i prijedlog Zakona o izvršenju Budžeta, prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o naučnoistraživačkom radu, ažurirani Plan zaštite od požara Tuzlanskog kantona te više dokumenata analitičko-informativnog karaktera.
Redovna sjednica Skupštine će biti održana u srijedu 21. februara sa početkom u 11 sati, u Plavoj sali Bosanskog kulturnog centra Tuzlanskog kantona.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara