Vremenska prognoza za sedmicu ispred nas

Rental Travel

Do kraja sedmice očekuje nas promjenjivo vrijeme, bit će padavina, a temperature će biti nešto niže. U utorak u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano. U jutarnjim satima po kotlinama u Bosni će biti magle. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera, krajem dana u skretanju na jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka između 4 i 9 °C, na jugu Hercegovine od 10 do 15 °C. Najviša dnevna temperatura zraka između 19 i 24 °C, na jugu Hercegovine od 22 do 26 °C.
U srijedu u Bosni i Hercegovini sunčano uz malu, poslije podne i umjerenu naoblaku. Jače naoblačenje sa zapada se očekuje u noći na četvrtak. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera, u noći u skretanju na sjever. Najniža jutarnja temperatura zraka između 7 i 12 °C, na jugu Hercegovine od 12 do 16 °C. Najviša dnevna temperatura zraka između 22 i 27 °C.

Reha Centar

U četvrtak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Kiša se očekuje u Krajini, zapadnim područjima Bosne i u Hercegovini. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između 7 i 12 °C, na jugu Hercegovine od 13 do 17 °C. Najviša dnevna temperatura zraka između 17 i 23 °C.

U petak u Bosni i Hercegovini oblačno sa slabom kišom. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između 7 i 13 °C, na jugu Hercegovine od 13 do 17 °C. Najviša dnevna temperatura zraka između 16 i 22 °C.

aktuelno.ba

Komentari

Komentara

Posted In: