Upriličen bajramski prijem u GO SDA Tuzla

Spread the love
Rental Travel

Gradski odbor Stranke demokratske akcije Tuzla danas je u povodu Kurban bajrama u prostorijama Stranke organizovao bajramski prijem čiji je domaćin bio predsjednik Povjereništva GO SDA Tuzla Salko Bukvarević.

Reha Centar

Kao i proteklog Bajrama i ovaj put su se u sjedištu Stranke sastali članovi, simpatizeri i prijatelji SDA koji su došli zajednički podijeliti radost u bajramskom ozračju.

„Gradski odbor SDA Tuzla već dugi niz godina na ovakav način obilježava Bajram. To je prilika da se u jednoj opuštenoj atmosferi družimo. Ovdje su predsjednice i predsjednici mjesnih ogranaka, članovi Asocijacije mladih, Asocijacije žena i Fatme, aktivisti, kadrovi, članovi Komisija i Savjeta, vijećnici, simpatizeri i naši novi članovi – kazao je predsjednik Povjereništva GO SDA Tuzla Salko Bukvarević koji je u ime GO SDA Tuzla i svoje ime uputio bajramsku čestitku svim muslimanima.

Ovo je već tradicionalna aktivnost koju organizuje Gradski odbor Stranke demokratske akcije za sve ljude dobre volje koji žele da skupa podijele bajramsko raspoloženje.

aktuelno.ba

 

Komentari

Komentara