Stranka za BiH je uvijek imala snage da se odupre svim pošastima društva i da se bori za život dostojan čovjeka

Menprom

Jučer je u prostorijama Stranke za Bosnu i Hercegovinu održano savjetovanje Kolegija Stranke za Bosnu i Hercegovinu sa rukovodstvima svih kantonalnih, regionalnih i Vijeća SBiH Brčko Distrikta BiH.

Reha Centar

Prisutni su iskazali spremnost da dosljedno provedu Plan aktivnosti Stranke i da uđu u  izbornu utakmicu za Lokalne izbore 2016., štiteći interese građana i boreći se za sigurniju i prosperitetniju budućnost svakog čovjeka. Prema informacijama predsjednika KV /RV/Vijeća SBiH BD BiH u određenim sredinama se već uveliko vode aktivnosti i pripreme za Lokalne izbore u smislu evidentiranja potencijalnih kandidata za izborne liste gdje je opšte opredijeljenje da se prednost da najsposobnijim kadrovima koji imaju ugled u svojoj sredini.

STRANKA ZA BIH

Stranka za Bosnu i Hercegovinu je uvijek imala snage da se odupre svim pošastima društva i da se bori za život dostojan čovjeka : sigurnije društvo, pravičnije procedure, kvalitetnije školovanje,  brže zapošljavanje, porast životnog standarda.

Na sastanku je upućena poruka da SBiH bezrezervno ostaje dosljedna u zaštiti suvereniteta i teritorijalnog integriteta Bosne i Hercegovine, zaštiti državne imovine, poštovanju odluka Ustavnog suda BiH, i puta u NATO i evropske integracije,- kao svojim trajnim opredijeljenjima i istinskim ciljevima.

Press služba SBiH

aktuelno.ba

 

Komentari

Komentara

Posted In: