Saopćenje za javnost Socijaldemokrata BiH

Spread the love
Rental Travel

Pokušavajući opravdati nezapamćenu neustavnu i nezakonitu smjenu 121 direktora ili “sječom glava” rečeno jezikom kuloarske priče koalicije koju predvode SDP-PDA, kantonalni SDP se pokušava opravdati hvaleći obrazovanje svog ministra Barakovića, a napadajući većinu direktora škola kako su sumnjivog obrazovanja i korumpirani.

Reha Centar

Džaba vam formalno obrazovanje i premijera Hodžića i ministra Barakovića kada morate izvršavati i sprovoditi neprincipijelnu politiku pravnog nasilja Kukićeve PDA, po principu “veži konja gdje ti aga kaže”. Iako smo svjedoci nesposobnosti Vlade TK u borbi protiv pandemije i ekonomskih posljedica koje pandemija corona virusa ostavlja na Tuzlanskom kantonu, Vlada koja je dosadašnji mandat posvetila smjenama direktora i upravnih odbora javnih preduzeća i ustanova, a to pokušava opravdati obrazovanjem svojih “eksperata” osuđena je na propast zajedno sa “ekspertima” koje sama imenuje.
Gospodo, sa najavljenih radikalnih promjena u prvih stotinu dana, došli ste na proces učenja i prilagođavanja, gdje za vašu bojaznost od upropaštavanja djece učitelja kupljenim znanjem upravo ste vi koji učite od loših đaka.

Dokazali ste drugovi da može drugačije.

Press služba SDBiH

Napomena: Aktuelno.ba se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

Komentari

Komentara