Princ William napravio gaf i postao viralni hit

Spread the love
Rental Travel

Na svečano otvorenje japanske kuće kulture u Londonu stigao je i princ William te je sudjelovao u raznim radionicama, a onda mu se potkrao nezapamćen gaf, zbog kojeg je brzo postao pravi viralni hit.

Reha Centar

U Londonu je u četvrtak otvorena Japanska kuća kulture, kroz čije će se izložbe, događaje i gastronomske užitke predstavljati kultura Dalekog istoka u britanskoj metropoli. U sklopu svog kraljevskog angažmana svečanom otvorenju prisustvovao je i princ William.

Vojvoda od Cambridgea u pratnji novinara i okupljenih fotoreportera obišao je čitav centar i sudjelovao na raznim radionicama, među kojima se istaknula ona s djecom.

Jedan od zadataka grupi učenika internacionalne škole bio je pokazati svoje vještine s japanskim štapićima za jelo, a u izazovu im se pridružio i vidno dobro raspoloženi William. Kako bi razbio tremu i napetost za stolom, pokušao je animirati djecu i postavio im nekoliko pitanja, a onda mu se potkrao i gaf zbog kojeg je postao predmet sprdnje.

‘Volite li kinesku kuhinju? Ummm, mislim, japansku hranu… Jedete li često japansku hranu?’, brzo se ispravio 36-godišnji princ, a djeca nisu bila pretjerano zainteresirana za razgovor.

‘Ne? Ne baš… Volite li sushiSushi je jako fin’, kazao je u nastavku William.

Cijeli događaj snimile su i kamere, pa je William brzo osvanuo na svim svjetskim portalima na kojima su ga počeli uspoređivati s djedom, princem Philipom, koji je tijekom svog kraljevskog staža nebrojeno puta imao nepromišljene izjave u javnosti.

Osim što se zabavljao sa školarcima, William je u pratnji domaćina i japanskog ministra vanjskih polova obišao cijeli centar, presliku onoga kakvi već postoje u Los Angelesu i Sao Paolu. U centru se nalaze velika knjižnica, centar za konferencije, restorani, trgovine s japanskim suvenirima i ostali sadržaji koji će proširiti Japan i njegovu kulturu u svijetu.

Princ je bio oduševljen japanskim sushi restoranom te je poručio: ‘Impresivno. Morat ću ovdje doći sa suprugom kada ne bude nikoga. Mi smo veliki ljubitelji sushija.’

Osim toga, otkrio je kako će posjetiti većinu izložbi koje budu postavljene i to zato što je njegova supruga Kate Middleton umjetnički tip. ‘Sigurno ćemo doći jer moja žena je više umjetnički tip, a ja, nažalost, i nisam baš’, kazao je.

Komentari

Komentara