Pokret za radost – Fitnes dan u utorak u 10 sati u velikoj dvorani SKPC „Mejdan“, Tuzla

Rental Travel

Pokret za radost – Fitnes dan je prošle godine, u velikoj dvorani SKPC „Mejdan“ u Tuzli, okupio više od 2500  učesnika. Imajući u vidu prošlogodišnju uspješnu saradnju, Coca-Cola HBC B-H d.o.o. Sarajevo, Grad Tuzla, Radničko sportsko društvo „Sloboda“ i partneri nastavljaju saradnju na drugom izdanju ovog projekta, 15. septembra, na istoj lokaciji.

Reha Centar

Cilj projekta Pokret za radost je promocija aktivnog životnog stila i važnosti redovnog kretanja te poticanje građana na vježbanje i boravak na otvorenom.

Program sportsko-edukativnog karaktera, sa besplatnim sadržajima za građane, će biti usmjeren na podsticanje kretanja i rekreacije, kao što su radionice za tjelovježbu i ples, prezentacije raznih sportova i programa vježbanja, te mjerenja indeksa tjelesna mase i fizičke spreme kojima će i početi ovo zabavno jednodnevno druženje.

Osim glavnih partnera i pokrovitelja, podršku projektu su dali Pedagoški zavod TK i Ministarstvo obrazovanja, nauke kulture i sporta  TK, Fakultet za tjelesni odgoj i sport u Tuzli, udruženje Medicus, Ekopak, Dom zdravlja Tuzla – Poliklinika za sportsku medicinu, Društvo pedagoga tjelesnog i zdravstvenog odgoja TK, RTV7, Crveni krst/križ grada Tuzla, Vijeće učenika Srednje medicinske škole Tuzla, Agencija za antidoping kontrolu BiH, New Event i FM Jam Records.

Radujemo se vašem dolasku!

Kontakt za više informacija:   

Faruk Kovač, PRIME COMMUNICATIONS     e-mail: faruk.kovac@prime.ba           063 392 868

aktuelno.ba

Komentari

Komentara