Počinje besplatna online pripremna nastava za eksternu maturu, prijavi se!

Spread the love
Menprom

Richmond Park Međunarodna srednja škola u Tuzli će u periodu od 30. januara do 27. februara 2021. godine realizovati projekat pod nazivom “Online besplatna pripremna nastava za eksternu maturu”.  Pripreme će se održavati tokom pet sedmica počevši od 30. 01. 2021. godine, svake subote sa početkom u 10:00 sati. Planirano je pet sati rada sa nastavnicima ove škole.

Reha Centar

Cilj navedenog projekta je da osposobi učenike završnih razreda osnovnih škola za uspješno polaganje eksterne mature.

U sklopu ovogodišnje pripremne nastave, polaznici će biti u mogućnosti  online besplatno pohađati časove BHS jezika i književnosti, engleskog jezika, matematike, hemije, fizike, geografije i historije.

Nastavno osoblje Richmond Park Međunarodne srednje škole u Tuzli će nastojati da učenicima na interaktivan i prihvatljiv način pojasni gradivo iz navedenih predmeta a sve u cilju što jednostavnije pripreme učenika za polaganje eksterne mature.

Svi zainteresovani učenici završnih razreda osnovnih škola sa područja Tuzlanskog kantona mogu se prijaviti na e-mail: tuzla@rps.edu.ba ili na broj telefona 063/805-141 do 29. januara 2021. godine.

Uz prijavu dostaviti sljedeće informacije:

– ime i prezime učenika,

– naziv škole iz koje učenik dolazi,

– kontakt (broj telefona i e-mail adresu).

Učenici će putem e-maila i broja telefona dobiti pristupni ID broj i lozinku za pristup online časovima.

Više informacija možete pronaći na Facebook stranici Richmond Park Međunarodne škole u Tuzli.

aktuelno.ba

 

Komentari

Komentara