Održana promocija knjige “Rak na duši” autorice dr. Nele Sršen

Spread the love
Menprom

U subotu, 24.marta 2018. godine u Bosanskom kulturnom centru Tuzla održana je promocija knjige “Rak na duši” autorice dr. Nele Sršen koja radi na univerzitetsko-kliničkom centru u Padovi (Italija). Promotori su bili dr. sci. med. Safet Agović ortoped-traumatolog, dr. sci. teol. Mersada Nuruddina Agović pedagoški radnik i prof. dr. Ervin Alibegović, gastroenterolog UKC Tuzla.

Reha Centar

Knjiga “Rak na duši” govori o tajni života, otkriću duše kroz kvantnu medicinu i jedinstven je spoj autobiografije, stručne knjige i priručnika o samopomoći koji u sebi sadrži savjete za suočavanje sa najtežim bolestima. U njoj autorica opisuje svoju borbu sa teškom bolešću u kojoj se, nakon kliničke smrti, vratila u život,  kao i iskustva svojih pacijenata.

Dr. Nela Sršen, članica je tima za transplantaciju jetre u klinici u Padovi i iza nje je dugogodišnji rad i zalaganje u spasavanju života mnogih  bolesnika iz cijelog svijeta. Na promociji su prisustvovala   dva izliječena pacijenta koja su je propratila sa suzama u očima i velikom zahvalnošću.

Neki od naslova koje knjiga sadrži su: ‘Izvor sreće je u nama’, ‘Pretvori patnju u ljubav’, ‘Smisao života u pomoći drugima’, Bolesnik bez nade je već mrtav’, ‘Moć autosugestije’, ‘Bila sam klinički mrtva’, ‘Iz osobnog iskustva prihvatam spiritualni koncept’, ‘Ravnoteža duha i tijela’ itd.

S. A.

Komentari

Komentara